Hirdetés

Project CARS - nézzünk még kocsikat, fájjon csak!

|

A Slightly Mad Studios autós csodájából láthatunk egy újabb videót, ami ismét elképesztően jól néz ki. Tényleg fáj a szívünk.

Hirdetés

A lenti videót a versenyjátékokért rajongó Team VVV vette fel a Project CARS egy előzetes változatából. Többféle autóval, esőben, éjszakában, különböző pályákon tesztelték, mit tud a program.

Őszintén szólva én magam nem vagyok a műfaj rajongója, de még az autós címeket figyelmen kívül hagyó közönségnek is érdemes megnéznie, hogy mennyire brutálisan is néz ki a Slightly Mad Studios címe. Az ember konkrétan vágyik arra, hogy rosszabbra forduljon az időjárás és megcsodálhassa a vihart, amit a Project CARS motorja képes a képernyőre varázsolni.

A Project CARS megjelenés 2015. március 20-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)