Hirdetés

Project CARS - a Wii U kiadás törölve

|

Nem nagy meglepetésre a Slightly Mad Studios nem fogja befejezni a Project Cars Wii U-s változatát, az indok pedig nem is lehetne egyszerűbb.

Hirdetés

Valahol azért várható volt, hogy a Project CARS Wii U-s portja örökre csak ígéret marad, és annak ellenére, hogy a Slightly Mad Studios – elvileg – tényleg próbálkozott, a ma kiadott közlemény alapján a projektet ha nem is örökre, de jó időre temetik.

Több évnyi fejlesztés után rájöttek, hogy akárhogy is szeretnék, a Wii U hardvere egyszerűen kevés hozzá. „Jelenleg a hivatalos álláspont az, hogy várjuk a Nintendo új hardverének bejelentését. Most a Project Cars még túl sok a Wii U-nak.” - írta a csapat. Nem fogunk érte nagy könnyeket ejteni, és a Nintendo-pártiak ne keseredjenek el, az NX-re lehet, hogy a játék sokkal szebb, sokkal jobb változatát adják ki. 

Vagy a második részt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)