Hirdetés

Project Draco - Panzer Dragoon Kinect-re

|

A Panzer Dragoon széria atyja Xbox 360-exkluzív, direkt Kinect-re tervezett játékot készít.

Hirdetés

Yukio Futatsugi, a Panzer Dragoon és a Phantom Dust játékok megálmodója legközelebb Xbox 360-ra, pontosabban Kinect-re tervezett játékkal rukkol elő jövőre.



Sejthető is volt egyébként, hogy a még nem teljesen kiforrott Kinect szenzor segítségével bulijátékokon túl mást is tartogat még számunkra a Microsoft, ha más nem, hát abból, hogy még mindig tartja magát a pletyka, miszerint láncfűrészes vagdalkozásban is részünk lehet majd általa. Ezen felül csak idő kérdése, hogy az AAA-címek minijátékai is támogassák a mozgásérzékelőt.

No de vissza a sárkányokhoz...
A Project Draco csont nélkül lehetne Panzer Dragoon is, ami csöppet sem zavaró, hiszen ugyanaz a kreatív elme áll mögötte, és önmagunktól lopni bocsánatos bűn. Egyelőre sajnos csak kevés konkrétum látott napvilágot, de az már biztos, hogy hátasunkkal érintés révén tudunk majd kommunikálni. De ez így is van rendjén, ha ügyesen lángba borítja az ellent, akkor meg is érdemel egy kis cirógatást.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)