Hirdetés

A Project L a Riot csapatának verekedős játéka

|

A Riot Games srácai láthatóan megunták, hogy évekig cikizték őket a nevük miatt. Gondolták, hogy akkor ők most az összes műfajban elkezdenek fejleszteni valamit.

Hirdetés

Az egyik legrosszabbul őrzött titok volt a Riot Games körül, hogy a cég egyik csapata egy verekedős játékot fejleszt. A ma hajnali Riot Pls műsorban a stúdió végre hivatalosan is bejelentette a létezését, bár még mindig csak Project L-ként ismerjük.

Hirdetés

A játék egy klasszikus, 2D-s verekedős móka lesz, amiben a League of Legends bajnokaival eshetünk egymásnak. Sokat egyelőre ugyen nem láttunk a cuccból, de amit igen, az meglehetősen jól nézett ki:

A játékot az egykori Rising Thunder csapata készíti - ez egy ingyenesen játszható móka volt, amíg a Riot fel nem falta a stúdióját. A srácok értenek a műfajhoz, de nekik is el fog tartani egy darabig, amíg összerakják a játékot. Türelmet kértek a rajongóktól, mivel a közeljövőben semmilyen új infóval nem fognak tudni szolgálni. Elégedjünk meg annyival, hogy készül a játék, és majd jön majd, amikor jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)