Hirdetés

Project Louisana - mit készít az Obsidian?

|

A szerepjátékok specialistája, az Obsidian Entertainment elkezdett utalgatni egy új projektjére, amely lehet egy vadonatúj Fallout játék, de akár teljesen más is.

Hirdetés

Ha egy olyan volumenű csapat, mint a Neverwinter Nights 2-t, a Fallout: New Vegas-t, a Pillars of Eternity-t és a South Park: The Stuck of Truth-t jegyző Obsidian szeretné felhívni a figyelmünket rá, hogy hamarosan leleplezi új játékát, akkor mi bizony izgatottak leszünk. 

A stúdió Twitteren és a honlapján kezdte meg a hype-keltést egy minimalista képpel, rajta egy pipával és egy búzaszállal, valamint egy érdekes idézettel: "Álmomban az istenem visszatér és mindannyiunknak megbocsájt. Ez a baj az álmokkal. Előbb vagy utóbb fel kell ébrednünk." 

Ezt követően az Obsidian fórumán felbukkant a projekt kódneve: Project Louisana. A spekulációk természetesen azonnal megindultak és két lehetőséget tartanak esélyesnek: az új cím egy új Falloutot takar a Bethesda támogatásával, vagy - és ezt tartják esélyesebbnek - a Pillars of Eternity folytatását, de lényegében bármi lehet. Kíváncsian várjuk az újabb morzsákat.

(A fenti kép csak illusztráció.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)