Hirdetés

Project Morpheus - nézzük, hogyan próbálták ki

|

A Sony VR megoldása kipróbálható volt a kaliforniai Silicon Valley Virtual Reality eseményen. Most videón láthatjuk a nagy sóhajokat, meg a földön kúszó tesztelőt.

Hirdetés

A PlayStation 4 kiegészítője, a Project Morpheus komoly riválisa lehet az Oculus Riftnek, legalábbis a konzolos játékosok körében ez lesz befutó. Sokan kíváncsiak rá, hogy a Sony megoldása miben jobb, és már vannak olyan szerencsések, akik ki is próbálhatták.

A kaliforniai Silicon Valley Virtual Reality eseményen természetesen a Project Morpheus is kint volt, Matthew Carrell ki is próbálta azt, le is videózta az élményt (még a földre is vetette magát, hogy kipróbálja a kúszás gyönyörét egy virtuális valóságban). A VR készülékkel a Sony Castle demóját lehetett próbálgatni, és hogy teljes legyen a virtuális élmény, még két PlayStation Move irányítót is hozzákötöttek a konzolhoz.

Nektek hogy tetszik? Szerintetek van esélye az Oculus Rifttel szemben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)