Hirdetés

Project Natal - Kiszivárgott használati útmutató

|

Valaki a világban már egy Project Natal boldog tulajdonosa. És fényképezője is van.

Hirdetés

Az olasz Multiplayer.it nem tudni hogyan, de szert tett pár igazán érdekes Project Natal fényképre, és a fotókon olvasgatva annak útmutatóját lényeges megállapítást tehetünk, jóval a hardver megjelenése előtt.

Az összeszerelési útmutatóban például tisztán látszik, hogy az okos kis mozgásérzékelős kütyünek nem elég az Xbox 360 USB-portján felvehető áram, ezért némi extra kakaóra is szüksége lesz a hálózatról. A másik érdekesség, hogy a kamera rész (ha hívhatjuk így) forgatható, pontosabban egy beépített motor segítségével forog. Éppen ezért tilos kézzel a talapzaton elforgatni, mert az kárt tehet a finom motorikus szerkezetben. Illetve még egy észrevétel: a leírás a legfrissebb XDK-t, vagyis Xbox 360 Developer Kitet említi, tehát megeshet, hogy a leírásban taglalt Project Natal amolyan speciális fejlesztői változat, melyet a játékok készítésekor használnak tesztelésre. Szóval előfordulhat, hogy a felhasználók egy ettől valamivel eltérőbb verziót kapnak, idén novemberben. Kezeljük hát a fentieket egyelőre pletykaszinten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)