Hirdetés

Project Resistance - most 10 percen át láthatjuk a játékot mozgásban

|

Megnézhetünk egy teljes meccset, láthatjuk mind a túlélők, mind ellenfelük játékát.

Hirdetés

Mint azt bizonyára olvastátok, ha valaha egy kicsit is érdekelt titeket a következő Resident Evil spin-off, játékmenetét tekintve a Project Resistance egy aszimmetrikus többjátékos shooter lesz, melyben négy játékos egy-egy túlélőt irányít, az ötödik pedig egy rájuk vadászó fickót, aki különböző szörnyek szabadjára engedésével nehezíti a többiek feladatát.

Hirdetés

Az alábbi videóban egyaránt láthatjuk a túlélők és ellenfelük szemszögét, egy teljes, tízperces meccset nézhetünk végig. Van benne puzzle-megoldás és harc egyaránt, érdemes belepörgetni, hogy érezzétek, nektek való-e ez, vagy sem. Van még mit faragni rajta, viszont október 4. és 7. között zajlik majd a zárt béta PS4-en és Xbox One-on, ha az annak során érkező visszajelzésekkel tud javítani a Capcom a játékon, akár még jó is lehet. Ha nem, elképzelhető, hogy a csapat egyszerűen elkaszálja az egészet.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)