Hirdetés

Kiszivárogtak az új Resident Evil játék első képei

|

A Project Resistance leleplezésére valamivel több mint egy hetet kell várnunk, de pár képen legalább a szereplőket láthatjuk.

Hirdetés

Épp pár órája jelentette be a Capcom, hogy szeptember 9-én, a Tokyo Game Show 2019 előtti napokban mutatja majd be a Project Resistance kódnevű játékot. Valószínűleg a Resident Evil sorozat újabb spin-offja lesz, és erre erősít rá a YouTube-on kiszivárgott néhány screenshot is.

Hirdetés

A képek az első trailerből származnak, mely premierre vár a Capcom csatornáján. Mivel a videómegosztó rendszere nem betonbiztos, a bélyegképeket már előre legyártja, és ezeket viszonylag könnyen ki lehet nyerni az oldal kódjából. A mindig tájékozott és sokszor belsős infókat is tudó Nibellion volt olyan kedves, hogy kivágta ezeket nekünk, az alábbi galériában megcsodálhatjátok mindet. 

Lehet, hogy ezúttal néhány diák lesz a főszerepben? Esetleg kooperatívan is játszhatunk? Kapunk valamit, ami valahol az Obscure-t idézi meg? Bármi lehet, hamarosan okosabbak leszünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)