Hirdetés

Project Resistance - történetközpontú offline móddal is játszhatunk majd

|

Nem kizárólag a multiplayer élmény lesz érdekes a Resident Evil világában helyet kapó új játékban.

Hirdetés

Az alapvetően a 4 az 1 elleni online multiplayer meccsekre fókuszáló Project Resistance azok számára is érdekes lehet, akik inkább a singleplayer játékokat preferálják.

Hirdetés

Kawata Masachika, a játék producere ugyanis a PlayStation Blognak adott interjúban kifejtette, hogy a Project Resistance-ben helyet kap egy offline játékmód, amelyben a történet áll a középpontban, nem pedig a multis csatározások. A sztori részleteiről egyelőre nem nyilatkozott, de bizonyára egy fordulatokkal teli és érdekes  történetre számíthatunk - vagy legalábbis nagyon reménykedünk benne, hogy így lesz.

A multiplayerrel kapcsolatban pedig elmondta, hogy az eddig látott Mastermind és túlélő karakterek mellett több új, egyedi képességekkel rendelkező figura is fel fog bukkanni. Azt is kiemelte, hogy elsőre lehet, hogy túl erősnek tűnhet a Tyrant, viszont a tapasztalt túlélők, akik ismerik a térképet és megfelelő stratégiát alkalmaznak, jócskán megnehezíthetik a Mastermind dolgát.

A játék zárt bétatesztje pár héten belül kezdődik, várhatóan utána több részletet is megtudhatunk a játékról. Ti várjátok már a Project Resistance-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)