Hirdetés

Project S - a név nélküli harcművész MMO

|

A gamigo ma már Lipcsében bejelentette a War of Angelst - most itt a következő MMO, aminek még neve sincs!

Hirdetés

Furcsa, hogy név nélkül jelentenek be valamit, de volt már rá példa - azonban az a lehetőség, hogy akár mi adhatjuk meg az új játék nevét máris csábítóan hangzik.

A Martial Heroes fejlesztői készítik ezt a játékot, amelynek egyelőre még nincs neve. 2009 augusztus 12-én lesz a hivatalos névadó, amelyet egy névadási verseny előz meg. Aki részt akar venni a versenyen az egyszerűen küldje javaslatait a ProjectS@gamigo-mail.de címre. A győztes 1000 eurónyi creditet kap majd a gamigo számlájára - így aztán tényleg a lehető legjobb indulás képzelhető el számára az új játékban. Mindenki. aki indul győztes lesz, hiszen jutalomból lehetőséget kap az év végén induló zárt bétában való részvételre

A játékban 3 osztály közül választhatunk - ezek a kemény harcos, az ügyes ranger és a hatalmas mágus. Természetesen mindháromnak másfajta fejlődési lehetőségei vannak. Két hónappal a megjelenés után egy titkos, negyedik osztály is bekerül majd a játékba. A szépen kivitelezett világban rengeteg PvE kaland vár ránk. PvP módban az innovatív játékmód és a verekedős játékokból megszokott befejező mozdulatok dobhatják fel a játékélményt.

Mivel ez egy harcművészeteken alapuló MMO, így talán újdonság lesz a többi MMO között. Addig is, akinek van jó ötlete egy jó névre, ne fogja vissza magát.

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)