Hirdetés

Project Scorpio - sok egyéb csodára is képes a fejlesztői konzol előlapi kijelzője

|

A Project Scorpio dev kit elején található apró kijelző nem csak az aktuális FPS értéket jelzi, hanem akár cuki delfineket is mutogat nekünk.

Hirdetés

A fejlesztői Project Scorpio elején helyet kapó kicsi OLED kijelző már a játékosoknak is annyira bejött, hogy elkezdték követelni azt a kereskedelmi forgalomba kerülő konzolok esetében is. Nemrég pedig kiderült, hogy ez a kis csoda nem csak az FPS értéket mutatja meg a felhasználóknak.

Hirdetés

A szóban forgó kijelzőt azért találták ki, hogy fontos információkat olvashassanak le róla a fejlesztők, miközben tesztelik Xbox One-os játékaikat. Azt eddig is tudtuk, hogy például meg lehet ilyen módon lesni a program által kipréselt FPS számot, de most egy új videó bemutatja, hogy ez a kijelző teljesen programozható. Állítható tehát az is, hogy milyen betűtípussal jelenjen meg a szöveg a képernyőn, sőt akár videó is lejátszható rajta. Esetünkben pár delfin úszkált a parányi OLED kijelzőn. 

A boltok polcaira kerülő Project Scorpio végleges külsejét továbbra sem ismerjük, így bármennyire is szeretnék egyesek, egyáltalán nem biztos, hogy a hétköznapi játékosok is élvezhetik ezt a funkciót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)