Hirdetés

Meglepően kevesen ismerik a Project Scorpiót az Egyesült Államokban

|

Egy friss felmérésből kiderült, hogy a Microsoft hazájában sem várják sokan a cég új üdvöskéjét.

Hirdetés

Az E3-hoz közeledve egyre többet tudunk meg a felturbózott Xbox konzolról, de valószínűleg még várnunk kell néhány hónapot, mire minden részlet kiderül róla. Azonban most úgy tűnik, hogy az átlag USA-beli gamer nem is igazán tudja, mi az a Project Scorpio.

Hirdetés

A különféle piaci kutatásokra szakosodott Nielsen kiadta éves jelentését a videojátékos szokásokról az Egyesült Államokban, amiből az derült ki, hogy nagyon kevesen hallottak eddig a Microsoft új projektjéről. A megkérdezettek 11%-a tud a Scorpióról, és ez a szám a játékosok körében sem sokkal magasabb, mindössze 14%.

A legtöbben a PlayStation 4-et ismerik, amit szorosan az Xbox One követ, és a Nintendo Switchnek is van jó pár rajongója.

Szerintetek mi lehet az oka ennek az alacsony népszerűségnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)