Hirdetés

Project Spark - a Microsoft lelövi a szervereket

|

A Project Spark játékosbázisa olyan kicsire zsugorodott, hogy a Microsoft nem látta értelmét annak, hogy életben tartsa a játékot. Itt a vége, fuss el véle!

Hirdetés

A Project Spark még 2014-ben jelent meg, és sokan úgy emlegették, mint az új kreatív csodát, ami azonnal átveszi majd a Minecraft helyét. Bár rengeteg fantasztikus dolgot alkothattunk a játékban (főleg mesterséges intelligencia és játéklogika terén), az átütő siker elmaradt, a játékosok pedig szép lassan ott is hagyták a Project Sparkot.

Az ingyenes, de számos megvásárolható elemet tartalmazó játékot aztán tavaly ősszel teljesen ingyenessé tette a Microsoft, de ez sem volt elég ahhoz, hogy nagyobb tömegeket csábítsanak vissza, ezért a vállalat most úgy döntött, hogy leállítják a szervereket. A dugót augusztus 12-én húzzák majd ki, így aki szeretné mások játékait letölteni (vagy feltölteni a sajátját), az még ez előtt tegye meg.

Ha valaki dobozosan vásárolta meg a Project Sparkot, az visszakapja majd az árát, és elköltheti a Microsoft Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)