Hirdetés

Project Spark videóteszt - kód a lelke mindennek

|

Játékot fejlesztenél, de nem akarod beleásni magad több ezer sornyi forráskódba? Akkor a Project Sparkot neked találták ki.

Hirdetés

A Project Spark tesztünket néhány hete már olvashattátok a GSO virtuális hasábjain, de ha akkor valamiért lemaradtatok volna, vagy csak vártatok a videós formátumra, akkor most bepótolhatjátok ezt a hiányosságot.

A Team Dakota igencsak innovatív játéka ugyan nem lett hibátlan, de rengeteg lehetőséget tartalmaz, így ha van affinitásunk a játékfejlesztéshez és rászánnánk pár száz órát, akkor biztosan megtaláljuk majd a számításunkat. Most Dudu vezet be titeket a pályatervezés és a mesterséges intelligencia rejtelmeibe, így mozgás közben is megnézhetitek a Project Sparkot.

 

A GameStar Youtube csatornáján egyébként számos videóteszt, trailer és végigjátszás is található, így ha nem akartok lemaradni az ilyenfajta tartalomról, mindenképp érdemes feliratkozni. Köszönjük ezúton is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)