Hirdetés

Google Chrome-ból is játszható lesz az Assassin's Creed Odyssey

|

A Google bemutatta a Project Streamet, mellyel egy távoli szerveren játszhatunk, nettől függően akár 1080p és 60 fps mellett is.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt az OnLive és a Gaikai is próbálkozott ezzel a dologgal, de akkor még nem volt meg a megfelelő technikai háttér, hogy úgy élvezhessük a játékokat, mintha saját gépünkön játszanánk.

Hirdetés

Most viszont már jobb a helyzet, így az Nvidia után (a GeForce Now zárt bétatesztje már jó ideje fut, és meglepően jól működik) a Google is bemutatta saját megoldását. A Project Stream segítségével Chrome böngészőben játszhatunk AAA játékokat (Windowsról, MacOS-ról, Linuxról és persze ChromeOS-ről), csak egy erős net kell, és sem a lag, sem a felbontás vagy a framerate miatt nem kell aggódnunk. Egyelőre az Egyesült Államokban tesztelik, és csak az Assassin's Creed Odyssey lesz vele kipróbálható, viszont aki részt vesz a tesztben, ingyen élvezheti a Ubisoft játékát (egy darabig). Egyelőre legalább 25 megabites net kell hozzá. Ha az USA-ban tartózkodtok, és Chrome-ot használtok, itt tudtok jelentkezni.

Még nem tudni, mi lesz belőle, milyen problémák merülhetnek fel és sikerül-e azokat megoldani, de egyelőre úgy áll a dolog, ahogy a fenti videóban láthatjátok. Valószínűleg havidíjat kell érte fizetni, de azt nem tudni, hogy ezért cserébe játékot is kapunk, vagy mint az Nvidiánál, csak azokat játszhatjuk, amikkel Steamen, Uplay-en vagy más platformon már rendelkezünk (meg az ingyeneseket).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)