Hirdetés

Project Titan - a Blizzard hivatalosan törölte az MMO-t

|

Hét év után a Blizzard végleg elkaszálta új MMO-ját, amivel kapcsolatban egyébként is nagyon titokzatos volt.

Hirdetés

2007-ben a Blizzard megerősítette a pletykákat, félig-meddig bejelentette, hogy egy teljesen új univerzumot készül megteremteni a Project Titan nevű MMO-val.

Aztán teltek-múltak az évek, de hiába figyeltük a BlizzConokat, semmi új infó nem jött, vagy ha jött is, nem úgy tűnt, mintha bármi is konkrét lenne a Project Titannel kapcsolatban. Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója a Polygonnak adott interjújában megerősítette, hogy a projektet törölték. „Nem mondok nemet arra, hogy valaha újra egy MMO-t készítsünk, de azt elmondhatom, hogy jelenleg nem ezzeltöltjük az időnket.” - nyilatkozta. Tavaly úgy tudtuk, hogy az egész projektet előlről kezdték, de azóta sem jött semmi új infó. A pletykák szerint a Titan egy sci-fi MMO lett volna, ami egyáltalán, semmilyen formában nem kötődik a Warcraft, Starcraft vagy Diablo univerzumokhoz. Kár érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)