Hirdetés

Project Titan - időutazás a Blizzard MMO-jában?

|

A Blizzard szűkmarkúan osztja az információkat a titokzatos Project Titan nevű MMO-val kapcsolatban, ezért mint minden kicsit is érdekes pletykára, erre is felkaptuk a fejünket.

Hirdetés

Azon kívül, hogy tavaly szeptemberben 100 fősre duzzadt a Project Titan fejlesztőcsapata, jórészt semmit sem tudunk a készülő MMO-ról, ami elkerülte a tavalyi E3-at és a várakozással ellentétben az idei PAX East helyszínét is. Utolsó reménységünk a november 8. és 9. között megrendezésre kerülő BlizzCon, ahol a Blizzard remélhetőleg  lerántja végre a leplet a matériáról.

Addig viszont be kell érnünk pár nyúlfarknyi pletykával, amik ha másra nem is, éhségcsillapításra megfelelőek. A Titan Focus nevű magazin biztos forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy a Project Titan nem egy űrben játszódó sci-fi MMO lesz, a játékmenet során a Földön maradunk és különböző történelmi korok között ugrálhatunk az időutazás képességének segítségével. TPS nézetben ismerkedhetünk meg a görög, a római és a viking mítoszokkal, amit egy vadonatúj grafikus motor varázsol látványossá. Az ismeretlen forrás azt sem rejtette véka alá, hogy a Project Titan nem csak PC-re, hanem konzolokra is megjelenhet, ráadásul a korábbi adatokkal ellentétben már egy 150 fős brigád dolgozik gőzerővel az MMO-n, méghozzá Jay Wilson vezetésével. A magazin szerin továbbá az idei BlizzCon expón végre bemutatásra kerülhet a játék, ráadásul mozgóképet is kapunk belőle (ami persze nem a játékmenetet fogja ábrázolni). A tesztelésre leghamarabb 2014-ben kerülhet sor.

Az imént elhangzottakat kéretik nem készpénznek venni, hiszen mindössze pár pletykáról van szó, de mint tudjuk, nem zörög a haraszt...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)