Hirdetés

Project Titan - bajban a Blizzard MMO-ja?

|

Meg nem erősített hírek szerint a Titan fejlesztőcsapatának számát megvágták, ráadásul alaposan átdolgozzák a játékot. Csúszás várható.

Hirdetés

Azon kívül, hogy 100 fősre duzzadt a Project Titan fejlesztőcsapata és az időutazás lesz az egyik központi téma, semmi mást nem tudtunk meg a Blizzard MMO címéről, de a legújabb híresztelések alapján lehetséges, hogy már nincs is szükségünk a régi információkra.

A VentureBeat nevű oldal névtelen forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy a projekt drasztikus átdolgozás alatt áll, amelyen a 100 fős csapatból csupán harmincan tevékenykednek, a maradék hetven munkatársat pedig áthelyezték más játékok fejlesztéséhez.

Project Titan néven elhíresült MMO megjelenésére 2016-ig nem számíthatunk a titokzatos forrás alapján, pedig korábban egy 2014-es dátumra utaltak a pletykák.

A Polygon megkérdezte a Blizzard álláspontját is a szóban forgó ügyben. A válasz ugyan nem tett konkrét említést a csapat létszámát ért változtatásokra, de azt megerősítette, hogy a projekt kezdeti koncepciójához képest jelentősen megváltozott mostanra. A cég képviselője szerint elérkeztek ahhoz a ponthoz, ahol néhány nagyobb játékelemen és technológián változtatniuk kell és ehhez elengedhetetlen volt, hogy erőforrásaik egy részét átcsoportosítsák másik projektekhez, így a központi csapat alkalmazkodni tud az új technológiákhoz, valamint eszközökhöz.
 

Továbbá, nem felejtettek el minket emlékeztetni arról sem, hogy nem jelentettek be semmilyen dátumot a Titan munkacímen futó MMO-hoz, tehát a Blizzard továbbra is a maga tempójában dolgozik és akkor hozakodik elő alkotásával, ha már minden klappol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)