Hirdetés

Project Ukulele - Kickstarterre tart a Banjoo-Kazooie szellemi örököse

|

A Playtonic Games úgy döntött, hogy közösségi finanszírozásból szeretnék jobbá tenni a Banjo-Kazooie univerzum szellemi utódjaként készülő új játékukat.

Hirdetés

A Rare-veteránokból álló Playtonic Games csapata elhatározta, hogy a rajongók segítségét kérik ahhoz, hogy a jelenleg csak "Project Ukulele" néven futó címük még jobbra sikerüljön. A játék kap egy Kickstarter kampányt, amin keresztül bárki támogathatja a fejlesztőket, mindezt pedig a nemrég lezajlott EGX Rezzed konferencián jelentették be.

A stúdió emellett megmutatta, hogyan is néz ki a fejlesztés alatt álló új jövevény, igaz, meglehetősen szegényes volt a kiadott anyag. Mindössze egyetlen egy képet kaptunk belőle, amit lentebb láthattok. A Playtonic tervei között az is szerepel, hogy létrehozzanak egy olyan univerzumot a játékaikkal, amiben minden egyes szereplő a saját címének központi sztárja lehet. 

"A múltban készített játékaink és a 3D-s platformerek iránt érzett szenvedélyünkből született meg a Playtonic Games csapata", nyilatkozta Gavin Price, kreatív vezető. "A Project Ukulele hatalmas lehetőség arra, hogy a rajongók végre megtapasztalják, amikor eme szenvedélyünkből született ötleteink valósággá válnak. A bejelentés óta fantasztikus visszajelzéseket kaptunk a közösségtől, és a vélemények meghallgatása után döntöttünk úgy, hogy elindítjuk a Kickstarter kampányt a játékhoz. A rajongókkal folytatott közös munka hozzájárul ahhoz, hogy ne csupán egy olyan játékot készítsünk, ami megfelel az elvárásaiknak, hanem túl is szárnyalja azokat."

A megjelenésről egyelőre semmilyen információ nem látott napvilágot, de a Playtonic megnyugtatott mindenkit, hogy a játék akkor is elrajtol, ha a Kickstarter kampány nem lesz sikeres. A közösség segítségére mindössze azért van szükségük, hogy a játék még terjedelmesebbé és sokrétűbbé válhasson.

Titeket érdekel a Playtonic új játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)