Hirdetés

Project Ukulele - itt a Banjo-Kazooie alkotóinak új játéka

|

A Banjo-Kazooie alkotói most egy független stúdióval próbálnak visszatérni a színre, első játékukkal is a platformerek szerelmeseinek kedveskednek.

Hirdetés

A Playtonic Games olyan fejlesztőj játszótere, mint Chris Sutherland, Steve Mayles, Gavin Price,Steven Hurst vagy Mark Stevenson, akik együtt több mint 100 éve húztak le a Rare színeiben, miközben olyan játékokon dolgoztak, mint a Banjo-Kazooie, a Donkey Kong Countrey, a Viva Pinata vagy a Kinect Sports.

A független stúdió jelenleg egy Project Ukulele kódnéven futó platformer játékon dolgozik, amely szerintünk a Banjo-Kazooie igazi szellemi örököse lehet. A csapat egyelőre nem árult el sokat a játékról vagy a fejlesztés menetéről, de a jelek szerint a következő napokban valamivel okosabbak leszünk majd.

Azt azért elmondták, hogy semmiképp sem a legendás Banjo-t akarják újraalkotni, valami kifejezetten új és egyedi van a tervezőasztalon. Tehetséges fejlesztőkből és kreatív elmékből nincs hiány a csapatban, így bízunk benne, hogy valóban egy remek játékot raknak majd le az asztalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)