Hirdetés

Vikinges-szörnyes játékon dolgozik a Battlefield egykori dizájnere

|

Végre kiderült, min dolgozik több mint másfél éve az The Outsiders csapata. Alig várjuk, hogy ki is próbálhassuk a játékot.

Hirdetés

Az egykor Battlefield 3 vezető dizájnereként, később a Payday 2 egyik vezéregyéniségeként tevékenykedő David Goldfarb tavaly februárban alapított indie stúdiót, amelyről akkor csak annyit tudtunk, hogy egy RPG-n dolgoznak.

Goldfarb most egy rövid videóban mutatta be a készülő játék prototípusát, amely jelenleg Project Wight néven fut. A viking korban játszódó történetben mi egy különös faj egyik utolsó tagját személyesítjük meg.

A szörny kölyökként még elég gyenge, a videó végén azonban kiderül, hogy egy kifejlett példány képes a levegőben siklani, mielőtt lecsap az áldozatára, és egyszerre akár több viking harcossal is könnyedén elbánik.

Egyelőre sem a platformokról, sem a megjelenésről nincsenek konkrétumaink, de alig várjuk, hogy többet tudjunk meg a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)