Hirdetés

Project Winter - hangulatos előzetesen a közösségi túlélőjáték

|

Különleges koncepcióval jelentkezik a műfaj legújabb képviselője.

Hirdetés

Egy túlélőjáték, ahol senkiben sem bízhatunk.

Hirdetés

Stílusos előzetessel harangozza be közelgő játékát az Other Ocean Interactive, a Project Wintert, ami egy 8 emberre tervezett többjátékosmóddal operáló túlélőjáték lesz. A programban különösen nagy szerepe lesz a közösségi élménynek, hiszen a kis túlélőcsapat legnagyobb problémái belülről fakadnak majd - avagy itt lesz az ideje árulónak állni.

Az alábbi előzetes érkezett a játékhoz:

A szűk két perces kedvcsináló egyelőre inkább a hangulatnak ágyaz meg, mintsem hogy a játék ismertetésével bajlódjon, ám a készítők egy rövid leírásnak köszönhetően a lényeget azért elárulták. A Project Winter sok társasjátékhoz hasonlóan gyakorlatilag két csapatra bontja a 8 játékost, ahol a Túlélők és az Árulók próbálnak meg a játék végéig talpon maradni. A szerepek véletlenszerűen kerülnek kiosztásra, a többi játékos tudta nélkül. A Túlélők célja nem más, minthogy különböző nyersanyagok begyűjtésével és hasznos építmények felhúzásával leküzdjék a természet viszontagságait, az Árulóknak viszont lesz ehhez néhány keresetlen szava és tette - persze csak sunyiban.

Többen is próbálkozták már hasonló koncepcióval az elmúlt években, a nagyobb sikerek azonban valahogy mindig elmaradtak. A játékot egyelőre csak PC-re várhatjuk, és még idén, valószínűleg az elkövetkezendő hónapokban elstartol a Steam Early Access programján belül. Kíváncsian várjuk, hogy a Project Winter képes lesz-e majd fején találni a szöget a zsáneren belül.

Tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)