Hirdetés

Elindult a Project xCloud nyílt bétája, lehet mobilon Gears 5-özni

|

Négy játékkal tesztelhető a Microsoft streaming szolgáltatása, de egyelőre csak három régióban.

Hirdetés

Nagyon izgalmas időszak elé nézünk. Hamarosan elindul a Google Stadia, és a Project xCloud is olyan állapotban van már, hogy nagyobb tömegeket mernek ráengedni.

Hirdetés

Jelenleg az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Dél-Korea lakói tesztelhetik a szolgáltatást szabadon, egyelőre a Gears 5-tel, a Halo 5: Guardians-szel, a Killer Instincttel és a Sea of Thieves-szel, de az elérhető játékok kínálatát folyamatosan bővítik. Mivel a játékok a központi szervereken futnak, sem Xbox konzolra, sem az egyes címek meglétére nincs szükség. A Microsoft Game Streaming alkalmazás futtatásához Android 6.0 és Bluetooth 4.0 kell, valamint egy Xbox One kontroller; iOS-es eszközöket még nem támogat. A meghívókat hullámokban küldik ki, amennyiben az USA-ban vagy Nagy-Britanniában tartózkodtok, itt jelentkezhettek, ha meg nem, marad a kínzó várakozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)