Hirdetés

Project xCloud - októbertől már kipróbálható a szolgáltatás egy korai verziója, de csak három országban

|

A Microsoft szeretné megmutatni a fejlesztőknek, hogy mire képes a szolgáltatásuk, ezzel együtt várják a visszajelzéseket is a felhasználóktól.

Hirdetés

Az egyik legizgalmasabb játékipari technológia jelenleg kétség kívül a a felhő alapú streaming szolgáltatás, melybe több nagy cég is megpróbál fejest ugrani. A Google Stadia már szerepelt a nagyobb játékexpókon, hogy ismerkedhessen vele a nagyközönség, októbertől pedig  Microsoft is kiad egy verziót a Project xCloudból, amit próbálgathat a tisztelt publikum.

Hirdetés

Ez a változat még messze nem a szolgáltatás végleges változatát tükrözi majd, mivel nagyon limitált felhozatalt kínál a játékosoknak, arra azonban pont elég lesz, hogy bemutatkozzanak a főbb funkciók és meglássuk, hogy milyen sávszélesség mellet milyen felbontást és FPS számot produkál a cucc. Ebben a kvázi demó verzióban a Halo 5: Guardians, a Gears 5, a Killer Instinct és a Sea of Thieves szerepel majd; igazából már a remekül sikerült Gears 5 miatt érdemes lehet ránézni.

Sajnos ez a tesztüzemmód csak az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Koreában érhető el októbertől, de reménykedünk benne, hogy Phil Spencerék azért gondolnak a világ többi részén élőkre is. Amellett, hogy egy közösségi tesztelésként is szolgál majd ez a korai hozzáférés, nem titkolt cél az is, hogy a fejlesztők is megismerkedhessenek a Microsoft szolgáltatásának előnyeivel. Azt még nem tudni, hogy októberben pontosan mikor indul és meddig lesz elérhető a Project xCloud ezen verziója, de az Xboxnál azt ígérik, hogy addig csiszolgatják a technológiát, amíg a felhasználóktól maradéktalanul elégedett visszajelzések érkeznek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)