Hirdetés

Prototype 2 - Minden idők leggyengébb előrendelői bónuszai?

|

Erős a gyanúm, hogy nem az előrendelőknek szánt apróságok késztetik majd vásárlásra a rajongókat.

Hirdetés

Ízlések és pofonok, tartja a mondás. Nos engem úgy vágott pofon a múltban a Prototype, hogy még mindig nem tértem magamhoz. Nem szégyellem bevallani, hogy azok közé tartozom, akiket nem hogy nem hogy képtelen volt megragadni, hanem egyenesen úgy taszított el magától, hogy még utánuk is rúgott.



Elismerem az érdemeit, gratulálok a sikeréhez, és örülök, hogy a rajongók megkapják a folytatást, de az érdeklődés részemről ennyiben ki is merült. Nem szeretném mindazonáltal, hogy ez bárki kedvét is elvegye a játéktól, szigorúan magánvéleményről van szó. Persze az ördög nem alszik, ahogy a kíváncsi természet sem képes nyugton maradni, ezért biztosan belekukkantok majd az áprilisban érkező Prototype 2-be, amiben az első rész hősének szánték a főgonosz szerepét. Érdekes fordulat, az egyszer biztos.



Az új hős James Heller, aki Alex Mercert okolja szerettei haláláért, és mindenáron bosszút akar állni. Esélyeit jócskán növeli, hogy hasonló képességekre tett szert, mint gyűlöletének célpontja. A már-már elpusztíthatatlan Heller lehetőségei tovább bővülnek, ha a rajongók (illetve az újonnan csatlakozó játékosok) előrendelik az alkotást. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a nagyobb kereskedések egyedi bónuszokat kínálnak reménybeli vásárlóiknak.
A GameStop például élő bombává változtatja az elkapott embereket, akiket jól hátsón billentve állíthatunk orbitális pályára. Ezzel szemben a Best Buy egy olyan extrát kínál, ami még annyira sem szellemes, mint az előző megoldás: a James által elfoglalt páncélozott katonai járművek egyszerűen szívósabbak lesznek.



Kedves rajongók, semlegesek és ellendrukkerek, érdekelne a véleményetek. Milyen előrendelői bónuszt tartanátok helyénvalónak jelen esetben, mi lenne az, ami feltétlenül vásárlásra csábítana benneteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)