Hirdetés

PS Plus - a novemberi ingyenes játékok

|

Két héten belül újabb néhány játék válik ingyenessé a PlayStation Plus felhasználóknak, köztük a Metal Gear Rising: Revengeance és a Remember Me.

Hirdetés

Aki azt állítja, hogy nem éri meg előfizetni a PlayStation Plusra, annak valószínűleg kielégíthetetlen igényei vannak.

Októberben a Far Cry 3 és a Dragon's Dogma: Dark Arisen jártak az előfizetés mellé, de aki október 23-ig nem él az ajánlattal (mert például úgy gondolja, hogy ezen játékok nem neki valók), az újabb ingyenes játékokkal kényeztetheti magát. A PlayStation 3 tulajdonosok a Metal Gear Rising: Revengeance-et és a Remember Me-t, míg a Vitások az Oddworld Stranger's Wrath-t és a Motorstorm RC-t tölthetik le. Egyúttal elhagyja a PlayStation Plust a Far Cry 3, a Mafia 2, a Spec Ops: The Line, a Street Fighter X Tekken és a Touch My Katamari. Az elkövetkező hetekben leárazásokból sem lesz hiány, többek közt Street Fighter X Tekken DLC-ket, a Worms Crazy Golfot és az Alien Breedet is kezdvezményesen veheti majd meg mindenki, aki hajlandó 49,99 eurót áldozni az egy éves előfizetésre.

Van még egy jó hírünk: mindenki, aki megvásárolja a 2013/10-es GameStart, 14 napig teljeskörűen használhatja a PlayStation Plus minden szolgáltatását, így ezalatt az időszak alatt a fenti játékokkal is díjmentesen játszhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)