Hirdetés

PlayStation Plus - ezek lennének a márciusi teljes játékok?

|

Meg nem erősített pletykák szerint megint brutális hónapja lesz a PS Plus felhasználóknak. Tomb Raider vagy Dead Neation jöhet?

Hirdetés

Nem vagyunk már egyáltalán meglepve azon, hogy drasztikusan megugrott a PlayStation Plus előfizetők száma, nem csak a PlayStation 4 megjelenése, hanem a havonta érkező ingyen PS játékok is elég nyomós indokot nyújtanak az egyszeri fogyasztónak.

Most például a márciusi PS Plus kínálat szivárog, ráadásul a forrás ugyanaz, ami már a februári felhozatalt jól tippelte, tehát nem teljesen biztos, hogy a levegőbe beszélnek. A GamePointsNow beszámolója szerint az európai ajándékcsomag márciusban ez lehet:

PS4: Dead Nation

PS3: Tomb Raider és a Brothers: A Tale of Two Sons

PS Vita: Smart As... és a Pixeljunk Monsters Ultimate HD

Hát azért ez se rossz kör, ráadásul még a GameStar prémium előfizetés keretében él az akció (február 28-ig), hogy 12 magazinunk mellé egy éves PS Plus előfizetést kaphattok ajándékba, szóval nem késő benevezni, remélhetőleg hamarosan hivatalos megerősítést is kapunk a Sony részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)