Hirdetés

PS Vita - hiányolod a ravaszokat? Itt a megoldás

|

Az tény, hogy a Remote Play nagyon jó móka, de a Vita felépítéséből adódóan azért akadnak problémák. Egy új kiegészítővel áthidalható ez a probléma.

Hirdetés

Az egyik legfrusztrálóbb a PS4-es Remote Play-ben, hogy a PS Vita nem rendelkezik L2 és R2 ravaszokkal. Ezeket általában a hátsó érintőfelülettel kárpótolja a rendszer, de azért ez nem tökéletes megoldás.

Egy japán gyártó, a Joetsu Denshi Kogyo készül megjelentetni egy olyan keretet, ami megoldja ezt a problémát. A PCH-2000-es modell kiegészítője az eszköz, ami elvileg áprilisban kerülhet a japán boltok polcaira.

Bár az anyaghasználatról a képek alapján nem sokat állapíthatunk meg, de elsőre okos és kényelmes megoldásnak tűnik, ami sok Vita rajongó életét megkönnyíti majd. Más kérdés, hogy a tok nem használható az OLED verzióhoz, de ki tudja, ha sikeres lesz, a gyártó még meggondolhatja magát. Azt se bánnánk, ha nyugatra is eljutna, ugye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)