Hirdetés

PS Vita TV - nyugaton is nagy az érdeklődés

|

A Sony szerint meglepően nagy a kereslet a nyugati játékosok körében az újonnan bejelentett eszköz iránt

Hirdetés

Habár a PSP leszármazottja nem lett azonnali átütő siker, a Sony továbbra is kitart a gép mellett, sőt, a kézikonzolra fejlesztett játékokat alternatív módoon is játszhatóvá teszi. A cég vezetőinek elmondása szerint egyáltalán nem számítottak arra, hogy az egyelőre csak Japán közönségeknek szánt PS Vita TV a nyugaton is ennyire keresett termék lesz.

A Tokyo Game Show-n Masayasu Ito egy interjú során beszélt arról, hogy milyen faktorok játszanak közre abban, hogy nyugaton megjelenhessen az új modell: „Természetesen szeretnénk, ha megjelenhetne Európában és az Egyesült Államokban. De a helyes időzítéshez fontos, hogy figyeljük a piacot, és hogy milyen szolgáltatások vannak jelen ezekben a régiókban, amiket esetleg támogatnunk kell."

Nem csoda, hogy a next-gen konzolok érkezése, azok új funkcióinak és szolgáltatásainak megismerése előtt nem akarják világszerte elérhetővé tenni az eszközt. Ahogy azt korábban is írtuk, a PS Vita TV egy TV-re köthető eszköz, ami ugyanazokat a kártyákat használja, amiket a PlayStation Vita is, de segítségével PS3 és PS4 játékokat, illetve TV szolgáltatásokat is streamelhetünk.

Nektek mennyire jön be az ötlet? Szívesen vennétek egy ilyet, ha megjelenne nálunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)