Hirdetés

PS3 - itt a "3D firmware"

|

Mától elérhető a 3.30-as PS3 firmware, amely felkészíti a konzolt a "3D-támadásra". Már csak egy 3D-képes Sony Bravia TV hiányzik… Új trófea kezelési funkciók, működő Youtube.

Hirdetés

Megérkezett a legújabb, kötelező PS3 firmware frissítés! A kisebbfajta botrányba torkolló 3.21-es frissítés ismeretében, amely száműzte az "Other OS" funkciót és sokaknál csúnya bugokat okozott, joggal lehetne rémüldözni, hogy "mit csinálnak megint azok ott fönt", de ne ijedjetek meg, mert ezúttal nem kell félni. A 3.30-as firmware ugyanis nem elvesz a konzol funkciói közül, hanem hozzáad...

Első ránézésre mindössze annyi tűnhet fel, hogy a Trophy gyűjteményünk és add-on listánk újfajta rendezési opciókkal bővül, melyek megkönnyítik a játékosok megszerzett pontjainak összehasonlítását, de a mélyben ennél jóval komolyabbak a változások: a 3.30-as firmware felkészíti a PlayStation 3 konzolt a 3D játékok támadására.

A Sony lépése mintha kicsit korai lenne, hiszen az első 3D-s játékok csak a Sony új, 3D funkciós Bravia TV sorozatának júniusi startja után érkeznek. Könnyen lehet, hogy mindez egy nagyobb marketing stratégia része, és igazából nem is a konzolt, hanem a játékosokat akarják felkészíteni a "3D korszakra", és megértetni velük, hogy ha már a Sony minden akadályt elhárított a 3D élmény elől, akkor az a minimum, hogy beszereznek egy Bravia TV-t... Ha ez esetleg még nem lenne elég ok egy 3D TV vásárlására, a Sony ingyenes 3D játékokat (WipEout HD, Super Stardust HD, PAIN, MotorStorm: Pacific Rift 3D demó) is ad a Bravia TV-t vásárlóknak. Vajon a magyar PS3 tulajok számára is a 3.30-as firmware hiánya jelentette a "3D korszak" akadályát...? Elég a gúnyolódásból, örüljön, aki örülhet...

Azon "kevesek", akik ebből kimaradnak, az új trófea kezelési funkciókkal vigasztalódhatnak... A frissítés "kötelező", vagyis ha a netre csatlakozunk, kénytelenek leszünk letölteni. A felhasználók szerint a 3.30-as firmware újra hibamentesen kezeli a Youtube videókat. A 3D-s Blu-ray filmek támogatása később érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)