Hirdetés

PS3-ra is jön az egér támogatása UT3 alatt

|

Eddig is szállingóztak már hírek arról, hogy az Unreal Tournament 3 PlayStation 3 változata támogatni fogja a PC-n megszokott billentyűzet- egér párosítást, ám Mark Rein ezt most hivatalosan is megerősítette.

Hirdetés

A konzolok kapcsán a játékosok egy kis részének a billentyűzet és az egér hiánya megoldhatatlan konfliktusokat tud okozni, hisz nem tudnak rászokni a kontrollerre, így nem is tudnak játszani bizonyos címekkel. Talán idővel eltűnnek ezek a korlátok és a konzolokhoz is hozzátoldják a billentyűzet és az egér támogatását, ahogy azt az Epic is teszi az Unreal Tournament 3 kapcsán. Mark Rein egy fórumban erősítette meg a dolgot, ami után szinte már ordít magáért a PC-PS3 közös multiplayer meccsek megoldása!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)