Hirdetés

PS3-ra költözik a Grand Theft Auto III és Vice City?

|

Az ESRB rendszere huncut besúgónak számít a játékbejelentések terén, a pletykák nagy része tőlük származik.

Hirdetés

Az ESRB honlapján a szemfüles újságíró szinte mindig talál valami csámcsognivalót, most például arra bukkantak rá, hogy a PlayStation 3 felhozatala két jól ismert címmel bővülhet.

Az ESRB besorolásért felelős illetékesei ugyanis vizsgálat alá vetették a Grand Theft Auto III-at és a Grand Theft Auto Vice City-t (a San Andreas-t sajnos nem). A hír ezen részénél sóhajthatnánk fel magunkban, hogy ezt már évekkel ezelőtt megtették, de a bizottság ezúttal a két említett játék PlayStation 3-ra szánt verzióját helyezték "mikroszkóp" alá.

Ugyan a Rockstar nem volt hajlandó kommentálni a felröppent szóbeszédet, mégis egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Grand Theft Auto sorozat eme két nemes példányával hamarosan PSN-en keresztül is találkozunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)