Hirdetés

PS4-es Black Lives Matter témát ad ingyen a Sony

|

A Sony szerint így bárki könnyen kimutathatja azt, hogy "támogatja a Black Lives Matter mozgalmat".

Hirdetés

Időről időre meglep bennünket a Sony egy ingyenes PS4 témával, pontosan így tettek a mai napon is. A legújabb ingyenes kozmetikai elemnek viszont jó eséllyel legalább annyian fognak örülni, mint ahányakat esetleg zavar az, hogy ennyire nyíltan állást foglal bonyolultabb kérdésekben is a japán cég. 

Mától ugyanis egy Black Lives Matter témát lehet ingyenesen letölteni a PlayStation Store-ból. Statikus témáról van szó, amely gyakorlatilag fekete háttérből, három sárga sávból és egy égbe emelt ökölből (a mozgalom szimbólumából) áll.

Hirdetés

Amennyiben ti is szeretnétek egy Black Lives Matter PS4-es témát, ide kattintva éritek el azt a Store-ban. Mindössze kosárba kell rakni és "meg kell venni", de természetesen fizetnünk nem kell érte, a téma teljesen ingyenes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)