Hirdetés

További PS4-exkluzív játékok jelenhetnek meg PC-re

|

Köztük van egy olyan cím is, amelynen játékokat készíthetünk.

Hirdetés

A Kotaku újságírója, a megbízható forrásairól ismert Jason Schreier tegnap robbantotta a hírt, miszerint a Guerrilla Games PlayStation 4-exkluzív játéka, a Horizon: Zero Dawn PC-re is megjelenhet, azonban a legújabb részletek alapján további Sony-címekre is számíthatnak majd a PC-tulajok. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy valaki Twitteren rákérdezett az újságírónál, hogy miért csak ez az egy játék (a Horizon: Zero Dawn) fog megjelenni PC-re a PS4-es felhozatalból, mire Schreier rávágta, hogy nem hinné, hogy ez lesz az egyetlen.

Noha nem fejtette ki, hogy pontosan mire gondolt, megtette helyette a Eurogamer munkatársa, Tom Phillips, aki már kicsit beszédesebbnek bizonyult: ő kijelentette, hogy a Horizont további címek fogják követni, majd ügyesen utalt arra, hogy köztük lehet a LittleBigPlanet alkotóinak ambiciózus projektje, a Dreams is, amely nemrég került aranylemezre

Lehetséges, hogy a jövőben olyan PlayStation 4-exkluzívokkal is játszhatunk majd PC-n a PS Now közbeiktatása nélkül, mint a God of War, a The Last of Us és az Uncharted 4: A Thief's End? Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)