Hirdetés

Egy ideig nem tudjátok összekapcsolni a PS4-et a Facebookkal

|

A két cég szerződésével valami gond van, így ameddig nem készül el az új, addig kikerültek a facebookos funkciók a PS4-ből.

Hirdetés

Ha gyakran osztjátok meg ismerőseitekkel, hogy a virtuális rónaságok éppen mely szegletét hódítjátok meg, akkor bizonyára feltűnt nektek, hogy a PlayStation 4-en a Share gomb megnyomásával újabban nem tudjátok elérni a Facebookot, hogy ott közzétegyétek a kívánt tartalmakat. Ez bizony nem egy hiba, ugyanis a Sony szándékosan tette egy időre elérhetetlenné a funkciót.

Hirdetés

A PlayStation Support oldalán írták meg, hogy egyelőre a Facebook összes integrációját eltüntették a platformról, ugyanis a két cég közötti szerződéssel valamilyen problémák adódtak. Ez azt jelenti, hogy nem csak megosztani nem tudunk egyenesen PS-en keresztül, de azt a hasznos funkciót sem érjük el, hogy a Facebook ismerőseink közül felvehessünk barátokat a PSN-barátaink közé.

Míg a Sony posztjában a szakítás elég véglegesnek hangzik, addig a Facebook szerint csak egy átmeneti dologról van szó. Az ő közleményük szerint mindössze felfüggesztették a közös funkciókat, és most is nagy erőkkel dolgoznak egy új szerződés elkészítésén, ami még javítja is az Facebook integrációját. Nektek amúgy kellenek a social funkciók PlayStationre? Mennyire hiányzik ez a feature?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)