Hirdetés

Fontos újításokat hoz a PlayStation 4 legújabb szoftverfrissítése

|

Elindult az 5.50-es rendszerfrissítés bétája, így a szerencsések már tesztelhetik is az új funkciókat, amelyek közt akad pár kifejezetten izgalmas.

Hirdetés

Ha jelentkeztetek a bétára, akkor már nálatok is elérhető a legújabb frissítés. Különösen a szülők számára lesz izgalmas az új firmware, de az átlagfelhasználóknak is nyújt érdekes újdonságokat

Hirdetés

Az egyik legfontosabb újítás a szülői felügyelet kiterjesztése, amivel a jövőben beállíthatjuk, mikor és mennyi ideig játszhat a gyerek. Az idő letelte előtt értesítést is küld a PlayStation, hogy legyen ideje menteni és kilépni a játékból. A korlátozásokat természetesen távolról is megváltoztahatjuk vagy feloldhatjuk, az idő lejártakor pedig automatikusan ki is jelentkezik a PlayStation 4, ha szeretnénk.

Jó hír azoknak, akik unják már a háttérképeiket, hogy mostantól egy pendrive-ról feltölthetjük a saját képeinket is a PS4-ünkre. Fontos, hogy a képeket egy "IMAGES" nevű mappába másoljuk, mert a rendszer csak így ismeri fel őket.

Emellett átláthatóbbá teszik a könyvtárat, így jobban elkülönülnek majd a játékaink, a PS+-os címek és az alkalmazások, sőt, a jobb átláthatóság érdekében eltüntethetünk programokat és véglegesen törölhetünk korábbi értesítéseket is. Ezen felül a PS4 Pro tulajdonosok bekapcsolhatják a Supersampling módot, aminek köszönhetően Full HD vagy annál alacsonyabb felbontású tévén is részletesebb grafikát kapnak majd. Ha többet szeretnétek tudni, a PlayStation Blogon találtok egy részletesebb leírást is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)