Hirdetés

Visszatér a FlatOut sorozat?

|

A FlatOut játékokat is készítő Bugbear Entertainment egy titokzatos videót tett közzé oldalán.

Hirdetés

A Bugbear Entertainment-ről nem sokat hallottunk az elmúlt időben, legutóbbi játékuk, a Ridge Racer Unbounded tavaly márciusi megjelenése óta csend honolt a fejlesztőcsapat háza táján.

Egészen tegnapig, amikor is egy rejtélyes játék kedvcsináló videója jelent meg a cég oldalán, melyben a pláne, hogy teljes egészében in-game jelenetekből áll:

Az oldalon található leírás szerint a csapat ezúttal visszatér gyökereihez, amire rengeteg rajongó kérte már őket. Ezen a morzsán elindulhatunk, hiszen a Bugbear múltjából egyedül a FlatOut sorozat köthető össze a látottakkal. Az első rész 2004-ben, az utolsó 2007-ben jelent meg FlatOut: Ultimate Carnage címmel.

A titokzatos játék PC-re és eddig ismeretlen platformokra érkezik, de a videó után akkor sem lennénk meglepve, ha következő generációs konzolokra is bejelentenék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)