Hirdetés

PS5-re jön a Resident Evil 8

|

A Resident Evil 8 (vagy Village) megjelenés PS5-re egy igen kellemes hír. Lesz a játékban vérfarkas, meg elég gonosznak tűnő Chris Redfield is.

Hirdetés

Számos pletyka érkezett a Resident Evil 8-cal kapcsolatban, amelyek közül több részlet is valósnak tűnik, legalábbis ha megnézzük a játék legelső trailerét, amelyet a mai PS5-eseményen mutattak meg. Az alcíme a korábbi feltételezések alapján valóban Village lesz (ez adja ki a római 8-as számot), és tényleg falusi környezetben játszódik majd.

Hirdetés

A Capcom nem húzta tovább az idegeinket és a Sony streamjén keresztül lerántotta a leplet a Resident Evil 8-ról, amelyben többek között Chris Redfield is fel fog bukkanni, ahogyan azt megjósolták a szivárogtatók. Közel három percnyi élmény vár rátok 4K-ban, kattintsatok hát!

A Resident Evil 8 megjelenés valamikor 2021-ben várható PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)