Hirdetés

PS5-exkluzív folytatásnak, remake-nek és spin-offnak is örülhetnek a Persona-rajongók?

|

Az Xbox Games Showcase lehet a hely, ahol megtörténnek a bejelentések.

Hirdetés

Az utóbbi egy évben két újdonsággal is bővült a Persona franchise: a Persona 3 Portable elérhetővé tette a JRPG-k történelmének egyik jelentős darabját az összes nagyobb platformon, a Persona 5 Royal pedig a széria által eddig elhanyagolt PC-re is elhozta az Atlus tökéletesre csiszolt formuláját. 

Noha rétegcímről van szó, azonban hűséges rajongóbázisa van a Persona játékoknak, amely azóta szomjazza a Persona 6-tal kapcsolatos híreket, hogy az ötödik rész megjelent 2016-ban. Arra már a játék rendezője is utalt pár éve, hogy dolgoznak a folytatáson, de hivatalos megerősítés még nem történt. Nos, ha megerősítést kapnak azok az infók, amiket most szerzett meg egy bennfentes, akkor bizony a fanokra remek évek várnak, ugyanis nem csak a Persona 6 készülhet. 

Hirdetés

Az egyik szivárogtató, NateTheHate értesülései szerint 2024 végén fog megjelenni a Persona 6 és lehetséges, hogy PlayStation 5-exkluzív lesz. PlayStation 4-re biztosa nem fogják kiadni, de állítólag az nincs kizárva, hogy bizonyos idő elteltével Xbox konzolokra is megérkezhet. NateTheHate úgy tudja, hogy a Persona 6-ot eredetileg tavaly év végén akarták felfedni, de mivel akkor még túl messze volt a megjelenés, az Atlus úgy döntött, hogy elhalasztja a leleplezést. Erre elvileg még idén, várhatóan a szeptemberi Tokyo Game Show-n számíthatunk, de ez csak tipp. 

Ami viszont közelebb van, az a Persona 3 remake-jének bejelentése: NateTheHate szerint a Persona 6-tal ellentétben ez nem lesz PlayStation-exkluzív, hanem multiplatform címként jelenik meg, várhatóan valamikor az év hátralévő részében. Úgy hírlik, hogy a remake-ről a június 11-én megrendezésre kerülő Xbox Games Showcase során fogják lerántani a leplet.

Végül NateTheHate azt is megszellőztette, hogy fejlesztés alatt áll egy Persona 5 spin-off is, amellyel szintén 2024-et célozzák meg, de nem tudni, hogy ez a Goro Akechi mellékszál-e, amit már tavaly is pletykáltak, vagy valami egészen más projekt. Mit szóltok mindehhez?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)