Hirdetés

PSP Go! - Már kapható az Egyesült Államokban

|

Hivatalosan is elrajtolt a Sony hordozható konzoljának újabb képviselője.

Hirdetés

A sokat vitatott PSP Go! nem lesz olcsó mulatság, hiszen míg egy sima PSP 170 dollárért vásárolható meg, addig 250 zöldhasút kell perkálni az új készülékért, amelyik ráadásul fizikailag képtelen kezelni az UMD-lemezeket.



Igaz, cserébe csak és kizárólag digitális formában lehet majd játékokhoz, valamint filmekhez hozzáférni, ami kisebb pofont jelent a kalózoknak, már amennyiben a készülék sikeresnek bizonyul és felváltja elődjét. Egyelőre azonban több az elutasító, mint a támogató hang. A PSP Go! egyébként 16 GB-os tárkapacitással rendelkezik, s már tartalmazza a rendkívül népszerű Papaton második részét.



A premierre időzítették a PSP Minis program letölthető játékainak első szériáját is. Jelenleg a következő mini-játékokat lehet beszerezni: Alien Havoc, Brainpipe, Fieldrunners, Funky Punch, Hero of Sparta, Sudoku, és Tetris.
Hogy még édesebb legyen az a bizonyos mézesmadzag, a PlayStation Store eddigi legnagyobb tartalmi frissítését tudhatja maga mögött, ugyanis kilencvennél is több PSP játékot konvertáltak át és töltöttek fel, amelyeket később pénzért vásárolhatunk meg, tölthetünk le. Akinek pedig már megvan az eredeti, UMD-lemezen szállított változat, az ingyen férhet hozzá annak letölthető ikertestvéréhez.
A fogadtatásról egyelőre nincsenek hírek. Véleményem szerint az első hetek, hónapok, na meg a karácsonyi szezon eladási adatai ismeretében lehet majd megjósolni, hogy siker, avagy bukás lesz-e a PSP Go!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)