Hirdetés

A PSP nagy hibája: ötlettelenség

|

A nagysikernek örvendő LocoRoco készítője, Tsutomu Kouno szerint a PSP egyik legnagyobb hibája a játékokban rejlő eredetiség a hiánya. Véleménye szerint kevés az igazán egyedi játék a Sony kézikonzoljára, legtöbbjük egy sikeres sorozat folytatása, vagy egy PS2-es játék portolásának a szüleménye.

Hirdetés

"Több új játékot kell készítenünk a PSP-re, nem csak folytatásokat. Növelnünk kell az alkalmi játékok számát, az olyanokét, melyeket a LocoRoco játékosok is szívesen játszanának." - nyilatkozta Kouno, aki saját bevallása szerint elkötelezett támogatója a PSP-nek. "Rengeteg ötletem van, de nem tudom mindegyiket megvalósítani, hiszen csak egy ember vagyok. Van 5-6 új játékra ötletem a PSP és a PS3 számára, de igazából a PSP-re szeretném őket elkészíteni. Azoknak, akik megvették a LocoRoco-t, és azoknak, akik a LocoRoco miatt vették meg a PSP-t, vagy csak szeretik az alkalmi játékokat." A kézikonzol játékfelhozatalának kritikájával Tsutomu Kouno a saját kapujába is betalál, hisz jelenleg éppen saját alkotásának folytatásán dolgozik PSP-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)