Hirdetés

PS Vitára költötte a lopott pénzt a magyar pénzszállító

|

Nem kell Amerikáig mennünk, hogy olyan emberekbe ütközzünk, akik akár lopni is képesek egy-egy konzolért. Persze az ambíciókban azért van különbség.

Hirdetés

Éppen tegnap számoltunk be róla, hogy egy amerikai tinédzser kirabolt egy bankot, hogy vehessen magának egy újgenerációs konzolt. Ő sem volt különösebben okos, de J. Richárd még rajta is túltesz.

Az Index értesülései szerint a rendőrség Budpesten elfogott egy 22 éves pénzszállítót, aki meglépett a rábízott táskányi pénzzel. A 25 millió forintból J. Richárd többek között egy Sony PS Vitát (korábban PSP-t írtunk, javítottuk) vásárolt magának és ugyan az eltűnése után nem egész 18 órával később el is fogták, így is sikerült eltapsolni három millió forintot. A lopott pénzből vásárolt dolgok nagy részét még kibontani sem volt ideje.

Jérichárd vesztét az okozta (amellett, hogy lopásra adta a fejét), hogy a bűntett után nem sokkal felhívta a családját, akiket akkor már figyelt a rendőrség. A hírek szerint azonnal bevallotta tettét és meg is könnyebbült, ugyanis nem nagyon tudta, hogy akkor hogyan tovább. 

Na, már ilyenünk is van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)