Hirdetés

Psychonauts 2 - nem lesz kész 2018-ban

|

Bármennyire is szeretné a csapat már jövőre lehozni a következő Psychonauts részt, sajnos nem lesz meg időben.

Hirdetés

A legutóbbi fejlesztői videó szerint a Double Fine csapata már teljes gyártási fázisban dolgozik, ami azt jelenti, hogy mindenki a Psychonauts 2 fejlesztésére állt rá. Ennek köszönhetően a vezetőség kicsit jobban látja, hogy mennyi munka és idő kell a befejezéshez.

Hirdetés

A fejlesztők szeretnének egy, az első részhez minden tekintetben felérő epizódot letenni az asztalra, és nem akarják elsietni a projektet. Így sajnos ki fognak csúszni 2018-ból. A csapat egyébként egy új videóban mesélt a jelenlegi állásról:

Egyrészről nem vagyunk nagyon boldogok, hogy egy ennyire mókásnak tűnő játékot nem írhatunk fel a jövő évi listánkra, másrészről viszont megértjük őket. Jó munkához idő kell, mi pedig inkább nyomnánk végig egy minden részletében csodálatos kalandot, mint egy félkész katyvaszt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)