Psychonauts 2 - íme a sztori nagyvonalakban

|

Tim Schafer elárulta, hogy már hosszú ideje dolgozik a Psychonauts 2 történetén, így ha minden részlet még nem is állt össze, azért a fő csapásvonal megvan.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt zárult a Psychonauts 2 kampánya, amelyben Tim Schafer játékának több mint 3,6 millió dollárt sikerült összekalapoznia. A projekt egyik különlegessége, hogy nem Kickstarteren, hanem a Fig nevű portálon gyűjtötték a pénzt, a rajongók így nemcsak mint támogatók, hanem mint befektetők vesznek részt a projektben.

Schafer egy Reddit AMA keretein belül árult el részleteket. Megtudtuk, hogy már évek óta gyűjti az ötleteket a játékhoz, gyakorlatilag az első rész megjelenése óta mindent lejegyzetel, ami eszébe jut. Ennek köszönhetően már rengeteg új mechanika létezik papíron, és az is biztos, hogy a játékot az Unreal Engine kelti majd életre. A történet főszereplője ezúttal is Raz lesz, akinek szembe kell néznie az első epizód következményeivel. 

Végre elutazik majd a Psychonauts főhadiszállásra, ahol Sasha és Milla is dolgoznak, de időközben számos érdekes dolgot fedez fel a szervezettel kapcsolatban. Truman Zanotto távollétében megváltoztak a módszerek, így békefenntartás és a pszichikai hadviselés helyett olyan dolgok kerültek előtérbe, mint a nekromancia. Emellett Raz családja és a rajtuk lévő átok is fontos szerepet játszik majd a történetben, akárcsak Raz barátnője.

Ti várjátok a Psychonauts 2-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!