Hirdetés

Psychonauts 2 - 2020-ra tolták a megjelenést

|

Nem először halasztják el a játékot, és lehet, hogy nem is utoljára.

Hirdetés

A Microsoft most nem vásárolt fel olyan sok fejlesztőcsapatot, mint tavaly, viszont az E3-on bejelentette a Double Fine Productions bekebelezését. Ennek következtében remélhetőleg felgyorsul a fejlesztés, de nem annyira, hogy a Psychonauts 2 megjelenhessen 2019-ben.

Hirdetés

2015-ben jelentették be, akkor 2018-ra tűzték ki a megjelenési dátumot, de a játék máig sem állt össze teljesen. A kiadó most tudatta a világgal, hogy leghamarabb 2020-ban lesz belőle valami, de ennél konkrétabbat nem árult el. A Double Fine-nal együtt egyébként a kiadás jogai teljes mértékben a Microsofthoz kerültek (az épp válságban lévő Starbreeze valószínűleg könnyen mondott le róluk), viszont ez nem jelenti, hogy a PlayStation 4-es változatot kaszálták. A játékmenetet legutóbb az E3 során láthattuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)