Hirdetés

Psychonauts 2 - több mint egymilliót szedett össze az első nap

|

Amihez Tim Schafer hozzáér, az azonnal arannyá változik, és nincs ez másként a Psychonauts 2-vel sem.

Hirdetés

Tim Schafer a The Game Awardson jelentette be, hogy ha a közönség is úgy akarja, ők hajlanak rá, hogy összehozzanak egy Psychonauts folytatást. A Double Fine-nak eddig is bejött a Kickstarteres kalapozás, most azonban egy új platformot választottak.

A Fig-en keresztül a rajongók nemcsak támogathatják a projektet, hanem gyakorlatilag befektethetnek abba, így ha sikeres lesz a dolog, akkor abból ők is profitálnak. Az ötlet rengeteg embernek megtetszett, ugyanis még több mint 35 nap van hátra a kampányból, de már most sikerült a szükséges 3,3 millióbóül 1,8-at összedobni, ebből egy milliót már az első 24 órában.

A játék költségvetését egyébként a stúdió a saját forrásaiból is kiegészíti, illetve már találtak egy befektetőt, aki szívesen támogatja a dolgot, a kilétét azonban egyelőre nem fedték fel. Még 2012-ben felmerült, hogy Notch szívesen finanszírozná a dolgot, kíváncsian várjuk, hogy továbbra is így gondolja-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)