Hirdetés

P.T. - kiderült egy részlet, amitől még parásabb lett az egész

|

Van, aki még mindig nem tudja elengedni a törölt Silent Hillst felvezető játékot, és most a kameranézet megbuherálása után derült fény egy érdekességre.

Hirdetés

2014 augusztusában adta ki a Konami a P.T.-t, egy rövid, ingyenes horrorjátékot, mely az akkor még Hideo Kojima, Guillermo Del Toro és Norman Reedus közreműködésével készülő Silent Hills felvezetője hivatott lenni. Aztán törölték a projektet, és ezzel együtt a P.T. is lekerült a PlayStation Store-ból.

Hirdetés

Egy Lance McDonald nevű twitterező most, öt évvel később megpiszkálta a kamerát, megoldotta, hogy úgy lehessen mozgatni, hogy azt a rendszer ne a karakter mozgásának, forgásának érzékelje. A P.T.-ben sokszor hallhattunk hangokat és láthattunk gyanús árnyékokat, úgy érezhettük, hogy Lisa végig mögöttünk áll - mint most kiderült, valóban követett minket. Onnantól, hogy megszerezzük az elemlámpát, karakterünk mögött lebeg, mindig pont látótéren kívül.

McDonald tovább bütykölgeti még a játékot, és lehet, hogy újabb titkokra világít rá. Mindenesetre akinek megvan, ne törölje le a teasert, mert azok sem tölthetik le, akik egyszer hozzáadták könyvtárukhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)