Hirdetés

A P.T. főszereplője tényleg Norman Reedus volt, derült ki egy kamera hacknek köszönhetően

|

Norman Reedus külsejét és mozgását valóban felvették a P.T. animációihoz, csak nem láttunk belőle semmit.

Hirdetés

Talán még ti is emlékeztek P.T.-ra, ami 2014-ben jelent meg. Ez egy játszható teaser volt Kojima akkori projektjéhez, a Silent Hillshez. A játékot végül elkaszálták, és nem tudtuk meg, hogy ki is volt a Norman Reedus alakította karakter a P.T. végi trailerben, de most legalább az kiderült, hogy tényleg őt irányítottuk a demóban is.

Hirdetés

Ezt egy ismert Soulsborne és P.T. hacker, Lance McDonald egy kis ügyeskedéssel erősítette meg. A P.T. játékmenete közben találkozunk ugyan tükrökkel, de azok nagy része mocskos és/vagy sötét, szándékosan azért, hogy ne láthassuk benne magunkat. McDonald hackje viszont lehetővé tette, hogy a kamera a karakter mellkasára kerüljön, és így olyan szögből nézhessen bele a tükörbe, ahol annak tiszta felületét látja. 

Ennek köszönhetően nem csak az derült ki, hogy a P.T. játszható karaktere ugyanaz a szereplő volt, akit a trailerben láttunk, de az is, hogy a Kojima és csapata ténylegesen összerakták Norman Reedus modelljét egy olyan játékhoz is, amiben nem is láthattuk azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)