Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ingyenes tárggyal ünnepli a játék a második születésnapját

|

Egy évfordulós kiadású baseball sapival köszöni meg a PUBG Corp. csapata az eddigi két szép évet.

Hirdetés

A napokban  két éve, hogy a battle royale műfajt népszerűvé tevő, és ezzel a játékiparban új őrületet elindító PlayerUnknown's Battlegrounds elstartolt.

Hirdetés

Amellett, hogy ismét lehetőségünk van kicsit parttalanul sopánkodni, hogy hogyan röppent el megint két év észrevétlenül, örülhetünk is, hiszen a játékos évfordulók általában ingyen lootot jelentenek. Most sincs ez másként, a fejlesztők ugyanis egy menő baseball sapival köszönik meg a játékosoknak a támogatást. Hogy bezsebeljétek az évfordulós fejfedőt, nincs más dolgotok, mint konzolon április 9. és május 7. között bejelentkezni, vagy PC-n a store-ban keresni március 27-től április 24-ig. Természetesen mindenki ingyen kapja meg. A PUBG Mobile külön ünnepli első születésnapját, tortákat lehet gyűjtögetni a várakozós szigeten.

Egy videót is kaptunk az ünnepre, ezt alább tekinthetitek meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)